zondag 3 april 2011

Tips voor mijn blog?

Heee,

Ik vind het zo leuk om te bloggen! Jammer genoeg post ik nu wat minder, omdat ik het zo verschrikkelijk druk heb met school! Ik post denk ik woensdag pas weer wat. Omdat ik dinsdag een schrijfopdracht en proefwerk van filosofie heb en woensdag een examen van algemene natuur wetenschappen. Druk druk druk dus. 

Maar buiten dit wou ik ff peilen wat jullie graag nog meer op mijn blog willen zien. Ik heb hier al een poll voor geopend (links in de sidebar). Ik schrijf nu veel reviews enzo, maar willen jullie ook iets anders zien. Zoals persoonlijke berichtjes, iets over mode, quizjes of winacties? Deze kun je aanvinken in de poll. Maar zijn er nog andere tips of ideeën over mijn blog? Wat zou ik meer moeten doen, of vind je de lay-out (ook zo) saai? Maar ik zou ook graag willen weten wat je wel leuk vind aan mn blog? Kortom ik zou wat feedback willen om mn blog te verbeteren?

Dus laat je mening horen!

Alvast bedankt.

Liefs Evelien

3 opmerkingen:

  1. Ik vind het echt hardstikke leuk! Dat je niet veel post wordt weer een beetje weggewerkt door de goede kwaliteit van de posts. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je blog erg leeuk, ik heb in de sidebar gestemd! <33.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb gestemd! Vind persoonlijke berichtjes altijd erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen