zaterdag 30 april 2011

Shoplog 29 april 2011

Gisteren gingen een vriendin en ik geheel onverwachts naar de stad. Best onhandig met een zware boekentas en een gymtas shoppen. Ik was echt desperatly opzoek naar een driekwart broek, omdat een lange te warm is en omdat zo'n korte niet echt voor school is, en het leek me handig voor in Parijs. Ik heb helaas geen kleding gekocht, maar wel make-up en een kettinkje. Oh en een mini-deo van vogue, dat vind ik altijd wel handig voor in mn schooltas en voor mee naar parijs natuurlijk. De parfum-deo butterfly kostte 75 cen
Ook heb ik nog een nagellakje gekocht van Catrice, want bij Kruidvat was alle make-up 50% korting. Normaal kost dit lakje €2,49 en heet In The Bronx nr.460.
Ook heb ik een 3 in 1 consealer gekocht van essence, deze was al afgeprijsd, dus ik weet niet of die nog te koop is. Ik swatch hem even kort.
Dit palletje bevat dus 3 kleuren. De blauwe is bedoelt om over rode plekjes te doen, de roze voor over de blauwe kringen onder je ogen en de bruine kan overal over eigenlijk. De kleuren zijn erg romig en goed gepigmenteerd, maar ik vind ze niet super dekken. Ik heb namelijk ook het consealer palletje van Catrice, en die vind ik beter geloof ik. Maar een goede optie is deze zeker!

Ik heb nog meer gekocht maar dat laat ik na parijs zien, want het is kwart over 11 bijna, en mijn vader zegt dat ik nu moet slapen omdat we morgen vroeg op moeten.

Liefs

2 opmerkingen: