vrijdag 6 mei 2011

Vervolg shoplog + shoplog Parijs

De vorige post was een shoplog, maar die heb ik niet afgemaakt dus nu ga ik daar mee verder. Ook laat ik  mijn koopjes zien die ik heb gekocht in Parijs.
Ik wou al een tijdje een glitter eyeliner dus heb ik er een gekocht toen de make-up 50% korting was bij kruidvat. Deze eyeliner is van 2true en kostte geloof ik zonder korting 2,50 ofzoiets. Ik kan me trouwens echt enorm ergeren aan van die irritante stickers die erop op geplakt is. Na een paar minuten pulken was mijn schaar uiteindelijk die zorgde dat ik hem open kon maken. Maar even over het product. Ik had niet verwacht dat er zoveel glittertjes vanaf kwamen in één keer. Hij is dus best mmm niet gepigmenteerd maar verzadigd, ik kan het goede woord niet vinden, maar er komt dus veel glitter vanaf :). Hij blijft lang zitten en het heeft een fijn precies kwastje. Ik ben er tevreden over. 

Toen ik in de claire's was, was ik druk opzoek naar van die soort lipbalsems met een smaakje. Toen ik onderstaand kettinkje afrekende wees de kassamevrouw me op een aanbieding van zo'n fragrance stick, 2 voor €3,50. Ze hadden nog wel mijn favo smaakje: kokos!. Ze hadden ze ook in de smaakjes appel, suikerspin, smarties, ijses en jellybeans die ik ook erbij kocht als kadootje voor mijn zus die bijna jarig is. De stick lijkt op een dik potloodje en aan het uiteinde kun je draaien zodat hij mee naar bovenkomt zoals je ziet op het onderste plaatje. Hij is niet heel vet en verzorgd niet echt je lippen, maar het smaakt verrukkeluk! Als het puntje wat stomper wordt, kun je ook sneller smeren, want nu moet je een paar keer over je lippen gaan. Ik vind de geur ook prima, kortom ik ben ook hier weer tevreden over. 

Bij de claires heb ik ook nog dit kettinkje gekocht. In een flesje inclusief kurk zit een miniscuul uiltje, ik vind het zo schattig. Hij kostte €5,95.

En dan nu de spulletjes die ik heb geshopt in Parijs. En het zijn om precies te zijn 2 dingen, jeeh! Mijn ouders en zus houden namelijk totaal niet van die leuke beautywinkeltjes die er zijn in Parijs. Op aandringen van mij zijn we wel naar Lafayette geweest, dat is een prachtig warenhuis met merken als Yves Saint Laurent, Dior, MAC en Louis Vuitton. Ik heb er op een crêpe nadan niks gekocht. Wel heb ik aan talloze geurtjes geroken. Ik vond J'adore en Trésor van Dior erg lekker en de geurtjes van Chanel vielen me een beetje tegen. Later hebben mn zus en ik nog een "blinde" test gedaan met de met geur besprenkelde kaartjes, en daar kwam uit dat ik er een van lancome erg lekker vond, maar welke weet ik helaas niet....
Uiteindelijk heb ik bij de Sephora een oogschaduwpalletje gekocht en bij Fragonard een solid parfum. 
Let niet op de ondergrond, die is van de sprei van het bed in het hotel^^. Dit zijn de geurkaartje (ik weet niet hoe dat heet en of daar überhaupt een naam voor is) 
Ik was dus al tijden op zoek naar een mooie shimmer oogschaduw. Bourjois had die oogschaduw die ik zocht, maar 1 kleurtje kost dan €10,90, dus zocht ik nog even verder. In de sephora kwam ik weer die kleurtjes tegen die ik wou, weer €10,90 voor 1 kleurtje. Maar ik dacht waarom ook niet een heel palletje? Ik had die rode achtige kleuren al, van een bronzer van wet n wild van 75 cent, maar die was gebroken. Dus tijd voor een nieuwe. Dit palletje kostte €16,50 niet echt budget, maar het zeker waard, want ik wou hem zo graag. Hij is goed gepigmenteerd en heeft een prachtige shimmer. Ik heb er al een "look" maar die is meer voor een feestje. Op de achterkant van het doosje staan ook 2 looks om te maken, die had ik een beetje gecompineerd.

In Parijs wou ik ook dolgraag naar Fragonard. Liefst ook nog naar het bijgelegen parfum museum, maar mn ouders hadden daar geen zin in :(. Wel ben ik gauw het winkeltje ingeschoten waar het erg druk was. Ik heb dan ook niet alles bekeken. Ik wou erg graag een solid parfum, en die hadden ze. Net de tester die ik het lekkerst vond ruiken had geen dop en wist dus niet welke het was... Uiteindelijk heb ik de lavendel gekocht, hij ruikt echt heerlijk naar lavendel. Solid parfum is eigenlijk een soort crème-achtige substantie, dit kun je op je polsen smeren of gewoon in je hals. Ik vind het altijd handig voor in mn etui voor op school, want die glazen flesjes zijn zo breekbaar. Ik heb er momenteel een van Christina Augilera, die zat in een rond glazen balletje, die viel natuurlijk weer eens kapot, die heb ik toen overgeheveld in een ander potje maar een nieuwe was dacht ik dus wel handig:).  Er zit 3gram aan product in voor €6,00, dat vind ik niet duur. Fragonard is trouwens echt een winkel waar je heen móet in Parijs.

3 opmerkingen:

  1. leuke spulletjes! Hoop dat je er veel plezier van hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die kleuren van sephora zijn echt heel erg mooi! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat grappig die fragrance sticks, die lijken me echt fijn! Leuke aankoopjes =)

    BeantwoordenVerwijderen