vrijdag 15 april 2011

Kokos-special #1


Vanaf vandaag ga ik beginnen met een reeks specifieke lievelingsproducten van mij, maar over kokos. Als iemand mij goed kent, dan weet ie dat ik dol ben op kokos. Ik vind kokosijsjes en- koekjes niet alleen lekker maar ook vind ik het heerlijk om mn haar te wassen met kokos en mijn lippen in te smeren met de zelfde geur. 
Kokos is wel een geur waar je van moet houden, sommige vinden het helemaal niks maar andere vinden hem heerlijk. Ik ga in ieder geval een aantal posts schrijven over kokos. Ik ga al mijn producten laten zien en reviewen. Ik ga zeker de haarproducten, de bodyproducten en de lipproducten laten zien. Ben je benieuwt volg dan de komende tijd mijn blog. Ik zal tussendoor ook over andere onderwerpen schrijven hoor^^. 
Ik heb procducten van verschillende merken die ruiken naar kokos.  In de  een zit echt kokosolie verwerkt en in de ander is het alleen parfum ervan. Ik review onder ander producten van De body shop, Inecto en Palmers. Ik ga me voornamelijk richten op de geur en de kwaliteit.

Ik ga beginnen met al mijn kokosspullekes omtrent haar;
Nummertje 1: Dit is een conditioner van Inecto. Er zit een halve liter in, best wel veel. De prijs weet ik niet meer, maar ik had deze gekocht toen er een 2 voor €5 euro actie was bij de trekpleister, dus ik hem er feitelijk €2,50 voor betaald. Maar eigenlijk is ie iets van 4 à 5 euro denk ik. Ik vind hem best fijn werken. Hij maakt mijn haar doorkambaar en zachter, precies wat een conditioner hoort te doen. Ik vind hem niet bijzonder goed of slecht. De geur vind ik een beetje tegenvallen. In het begin vond ik hem heerlijk, maar naarmate de tijd vorderde vond ik hem steeds minder. Dit heb ik overigens met alle Inecto producten, deze vind ik minder lekker geworden, puur omdat ik betere geroken heb. Ik vind de fles wel een beetje onhandig, de dop is een beetje scheef gaan staan of zo, en daardoor krijg ik hem er niet zo goed meer dicht. Het is wel fijn dat de fles rond is, dus goed blijft staan. Maar als ie bijna op is, dan is ie alsnog wankel, vanwege de lengte. Ik raad deze niet aan vanwege het resultaat, want die is niet echt bijzonder, evenals de geur. Ik geef deze conditioner een 6.5.

Nummertje 2: de conditioning shampoo van Palmers. De prijs weet ik niet meer, rond de 3 euro of zo. Hij ontvet prima, en je haar wordt er ook glad van. Maar je moet alsnog wel een conditioner gebruiken hoor. De geur: Deze ruikt echt heerlijk, mmmm. Hij ruikt echt naar kokos, en niet naar chemische troep. Als je een echte kokos-lover bent dan moet je deze echt hebben... De fles vind ik trouwens weer onhandig, maar wanneer zie je wel een stabiele shampoofles? Zo'n platte fles lijkt meer, maar vergis je niet!
Ik raad deze wel aan, ook als je niet zo dol op kokos bent vind je deze vast fijn. Maar het is niet zo dat ik denk van wauw wat een goedwerkende shampoo. Ik geef deze shampoo een 8. 

Nummertje 3: de leave-in conditioner van Inecto. Deze heb ik eveneens met een 2 voor 5 euro actie gekocht, dus ook hiervan weet ik de prijs niet meer. Deze conditioner spuit je in je haar nadat je gedoucht hebt, deze hoef je dus ook niet uit te spoelen. Ik vind hem niet echt goed werken. Het is absoluut geen vervanger van een normale conditioner. Ter aanvulling kan het wel, maar het resultaat is niet verbluffend. Je moet er ook vrij veel in spuiten, wil al je haar bespoten zijn. Ik vind de geur lekker voor in mijn haar.Best zoet, je moet er van houden. Er komt maar een klein straaltje uit en sprayt niet zo goed, maar dat verschilt misschien per fles? Ook wil de dop niet goed sluiten, die is niet bepaald ergonomisch gemaakt. Met één hem er ff op doen zit er niet bij... Ik raad deze niet aan, ik vind hem te veel nadelen hebben. Ik geef deze leave-in conditioner een 6.


Nummertje 4: De glossing spray van Inecto. Ook deze heb ik met de 2 voor 5 euro actie gekocht en weet de prijs niet meer^^. Het resultaat mag er zijn, werkelijk waar. Na 4 spraytjes glanst je haar echt prachtig, I love it. Het straalt echt, ik vind het echt heel mooi. Wel moet je het er alleen op sprayen als je geen vet haar hebt, want je haar wordt er heel gauw vet door en het kan lijken dat je vet haar hebt. Op de achterkant staat dat je zowel na het wassen (in handdoekdroog haar) het kan aanbrengen als bij de finish dit product kan gebruiken. Ik zou hem alleen als finish gebruiken, want bij nat haar gaat het er vrij gauw uit. Sowieso heb ik het idee dat de glans (bijna schittering) niet lang blijft zitten. Dat vind ik erg jammer. De geur is eveneens zoet en moet je er van houden. Het flesje vind ik erg handig in gebruik en hij sprayt perfect! Ik ben zeer tevreden met dit product. Ik raad hem aan! De glossingspray krijgt van mij een dikke 8. 

Dit was de eerste aflevering van mijn kokos-special. Vonden jullie het leuk. Hebben jullie nog tips over de review? Wat zouden jullie nog meer willen weten over het product? Vonden jullie het niet te lang? Meer foto's? Vragen? Laat een comment achter :)

2 opmerkingen:

  1. maar waar koop je het????????

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Alle afgebeelde producten heb ik gekocht bij het Trekpleister, maar je kunt ze ook kopen bij het Kruivat. Inecto wordt ook in sommige Actions verkocht.

      Verwijderen