dinsdag 3 januari 2012

Favorieten 2011

Bye 2011, hello 2012! Het is alweer dag 3 van 2012. Vandaag laat ik zien welke producten ik erg fijn vond in 2011. Welke moet je zeker kopen in 2012?

De kwasten:
-Allereerst mijn favo kwasten. Eigenlijk heb ik nog meer favorieten kwasten maar ik heb een selectie gemaakt. De eerste is de blendingskwast van de hema. Deze vind ik erg fijn blenden en gebruik hem dan ook bij elke ooglook. Daarnaast is deze kwast heel erg budgetproof.
-De tweede kwast is ook van de hema. Deze vind ik erg fijn voor het bewegend ooglid en de crease. De kwast is niet heel plat waardoor ik hem fijn vind in gebruik. Ook neemt ie makkelijk oogschaduw op.
-De laatste kwast is de kabuki kwast van sephora. Deze is super zacht en gebruik ik elke dag. Hij neemt makkelijk poeder op en is makkelijk in gebruik. Wel is deze wat duurder, 13 euro.

Badkamerproducten:

-Dit zijn mijn favorieten producten van de badkamer. Daar toe behoren twee lushproducten. De witte zeep is een solid volume kokosshampoo. Deze ruikt heerlijk, schuimt goed en is ook nog eens biologisch en handgemaakt. Er zitten ook geen siloconen en andere slechte dingen in zodat mijn haar optimaal volume heeft.
-Het andere lushproduct is The Godmother, een zeep. Deze ruikt echt heerlijk. Ook schuimt deze heel erg goed als je een puff gebruikt. Daarnaast is ie heel duurzaam omdat je heel weinig nodig hebt zodat ie schuimt.
-Dit jaar heb ik ook het haarserum van de action ondekt. Deze ruikt naar perzik en verricht echt wonderen. Mijn haar glanst super mooi en is lekker doorkambaar. Ook zorgt het ervoor dat mijn haar niet meer pluist. Dit product is ook nog eens heel budget. Halleluja!
- Het laatste 'badkamerproduct' is de 'stay clear' van Nivea. Dit is een toner die ik in de ochtend en in de avond gebruik. Het is echt een heel lekker product om je gezicht mee op te frissen. Ik heb van mezelf een gemengde tot vette huid en vind het daarom fijn om in de avond hiermee mijn gezicht te reinigen.

Make-up:
- Dit jaar is mijn passie voor oogschaduw eer opgebloeid. Vroeger keek ik altijd al naar Nikkie's tuturials maar nu ben ik door al die blogs weer geinspireerd. Voor Misslipgloss vind ik mooie looks maken. De kiko oogschaduw is de laatste maand mijn favo oogschaduw geweest. De highlither vind ik erg mooi en de bruine kleur vind ik mooi in de crease.
- Vaseline blijft gewoon mijn favoriete lipproduct. Er zit er een in mijn etui en die gebruik ik erg veel.
- Inspire van Christina Auguilera was in 2011 mijn favo parfum en is bijna op... Een lekker zoet luchtje.
- De oogschaduwbasis van essence vind ik erg fijn omdat deze mat is en niet vet is. Mijn oogschaduw blijft een stuk langer zitten zo.
- Mijn lievelings mascara van 2011 was The colossal van Maybelinne. Deze is dit jaar ook op gegaan en zoals je kunt zien in mijn shoplog heb ik inmiddels weer een nieuwe.
- De eyeliner pen van essence vind ik super fijn. Mijn eyeliner mislukt nog wel eens maar met deze eigenlijk nooit. En als het mislukt kun je hem erg gemakkelijk met water weg vegen omdat deze op waterbasis is.


Wat zijn jouw favo producten van 2011 en die ik dit jaar zeker moet kopen?

3 opmerkingen:

  1. je hebt echt super fijne producten! ik raad je de beautyblender zeker aan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke favorieten! Een aantal hiervan zijn ook mijn favorieten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke favorieten! Ziet er allemaal goed uit! Vooral dat parfum ziet er lekker uit :). Ik ga trouwens terug beginnen met mijn blog!

    BeantwoordenVerwijderen