woensdag 30 november 2011

Mijn Kabuki brush van Sephora

Mijn eerste, professionele kwast, is deze kabuki poederkwast van  Sephora. Wat was ik hier blij mee toen ik hem kocht! Lees verder als je wilt weten of ik dat nog steeds ben.
Deze kwast is van echt geitenhaar gemaakt, waardoor de hij heel zacht aan voelt. Echt de zachtste kwast die ik heb, echt niet te vergelijken met een kwast van bijvoorbeeld Hema of Catrice. Ik vind hem fijn in gebruik, omdat het het handvat kort is. Verder is het niet een hele grote kwast, waardoor je preciezer kan werken. De kabuki kwast van de Hema is een stuk groter (is trouwens ook een goed alternatief, maar deze heeft synthetische haren dat minder lang mee gaat, maar verder ongeveer zacht).
De haren staan dicht op elkaar waardoor je gemakkelijk een dekkende laag kan aanbrengen. Op de foto hierboven heb ik even de kwast over mijn compact powder van catrice gezwiept. Hij neemt erg goed poeder op. Ik gebruik hem alleen voor poeder. Voor blush vind ik de kwast nog iets te groot.

Al met al ben ik super blij met deze kwast en gebruik ik hem elke dag met liefde! De prijs was even slikken - 13,50- maar op zich niet eens zo heel duur voor een 'professionele kwast'.

5 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit hoor! Ik zoek ook al heel lang naar een kabuki en ga morgen weer naar de sephora. Dan ga ik zeker eventjes kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze kwast lijkt mij heel fijn. Ik heb er een van zoeva.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij lijkt me echt super fijn!
  Dominicus? haha ik woon daar 5 min vandaan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet eruit als een hele goede kwast! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. lijkt me een fijne kwast!
  ik heb een kabuki van e.l.f
  xx

  BeantwoordenVerwijderen