maandag 2 januari 2012

Shoplog

Nog even een kleine shoplog tussendoor. Ik heb een paar dagen terug mn nieuwe mobiel binnen gekregen. Wat ben ik er blij mee :). Daarnaast was het 1+1 gratis bij trekpleister op ALLE make-up. Dus heb ik de primer van Catrice en de Colossal van Maybelinne gekocht die ik me had beloofd te kopen als het 1+1 gratis was. Wij vieren thuis nooit dus dan moet je zelf maar wat kopen :).
Dit is dan mijn nieuwe aanwinst: de LG Optimus Me prepaid. Gekocht op kpn.nl voor maar 90 euries. Het is een android dus heb inmiddels al wat apps gedownload. Mijn vorige mobiel was kapot en verouderd (prehistorisch) dus wou graag een nieuwe. Tot nu toe vind ik hem heel erg fijn en heb er niks op aan te merken. Behalve dat mn beltegoed zo op is, omdat kpn natuurlijk een dure simkaart erbij heeft geleverd (waar al 10 euro opstond). Maar als dat geld helemaal op is dan neem ik een nieuwe simkaart met een goedkoop abonnement of kruidvatmobiel waarbij sms'n maar 5 cent ofzow kost. Verder zal ik alle technische shit over dit mobieltje jullie besparen. 
Verder kocht ik deze mascara die normaal 15 euro kost, maar nu nog maar de helft bij trekpleister. Dit is mijn 5e of 6e mascara van maybelinne en ben zeer tevreden over de kwaliteit. The colossal had ik al (maar dan met paarse letters) en vond dit de fijnste.
Ook kocht ik de primer van Catrice die normaal 5 euro kost. Wat me opviel is dat het een ieniemie potje is, ongeveer even groot als van die kleine Vaseline blikjes. Ik ben erg benieuwd naar dit product.

Wat zijn jullie laatste aankopen?

1 opmerking:

  1. superleuk je nieuwe aankoopjes!
    Vanmiddag komt er nog een post online met daarin mijn nieuwe aankoopjes hihi.

    xx

    BeantwoordenVerwijderen