donderdag 26 januari 2012

Shoplog Action

Naast een hoop rommel verkoopt Action ook een heleboel make-up!  Zelf kom ik er bijna nooit omdat ik bijna nooit naar het winkelcentrum ga waar de Action is. Maar als ik er ben sla ik gelijk even in, zoals nu.
Op dit moment, terwijl ik dit schrijf, heb ik de onderste wimpers opgedaan. Helaas ben ik niet zo goed in wimpers opplakken maar dat ga ik nu leren met deze goedkope wimpers. Ze kosten 90 cent, dus 30 cent per paar, 15 cent per wimper. Hoezo goedkoop. Ik vind de lijm  best goed plakken, ze zijn beter dan die ik heb (van hema en claire's).  De onderste en bovenste zijn een beetje too much om te dragen (carnaval?) maar de middelste is nog wel draagbaar.
Ook kocht ik nog twee setjes met drie nagellakjes erin. Deze kostte maar 1,39 per pakje. De middelste lakjes zijn trouwens crackle lakjes!
N.B de crackle nagellak stinkt heel erg, let dus wel op dat de milieudienst dalijk niet op je stoep staat en de straat wordt afgezet :P
Nu werd het tijd om een mandje te halen, en meteen gooide ik ook deze nagellakremoverschijfjes erbij. Later kwam ik er achter dat ze naar appeltjes ruiken (een beetje)  en dat ze je nagels niet laten uitdrogen. Review volgt nog van deze 1 euro kostende schijfjes.
Van de nagellakjes + deze vijltjes maakte ik een schattig nail-art geschekpakketje voor een vriendin.
Deze pressed mineral powder van 1,59 nam ik ook nog mee. Er zit een poedersponsje en twee spiegeltjes in, handig voor in de tas!
Ook kocht ik nog een organizer, voor 2,50. Superhandig voor mijn everyday make-up.

4 opmerkingen:

 1. De nagellak remover pads zijn heel handig. Leuke dingen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd naar de pressed powder, voor de rest laat ik make-up eigenlijk ook links liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb de pads in aardbeien geur ;-) leuke aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen