vrijdag 30 december 2011

NOTD: Happy Newyear!! (how-to)

Ik wil jullie allemaal alvast een gelukkig nieuw jaar wensen!! Daarnaast laat ik mijn feestdagen-nagels zien. Ik hoop dat ik jullie zal inspireren :)
 Ik had een potje met glitters gevonden, met voornamelijk gouden en paarse glitters. helaas zat er niet veel meer in dus besloot ik alleen mijn ringvingers te doen met veel glitters en de rest met weinig. Vooraf had ik een blauwe lak gebruikt.
Ik vond de nagels nog wat saai dus voegde ik wat sterretjes van essence toe. Zo leek het een beetje op de hemel als er vuurwerk wordt afgestoken, althans daar moest het op lijken.
Uiteindelijk vond ik nog een ander glittertje, maar deze had wat meer kleuren, dus is iets rommeliger. Ik vind deze glittertjes toch wel heel erg mooi, zeker als ze weerspiegelen van het licht, en dat doen ze!
 De glittertjes had ik trouwens gevonden, uit zon setje waarmee je vroeger als kind je nageltjes mee versierde. Maar dit kan toch leuk zijn, zo met het nieuwjaar!
How to glitternagels maken: De glittertjes heb ik erop gekregen door eerst een transparante lak op de nagel te doen en er gelijk daarna de glittertjes op te strooien. Na een paar minuutjes druk je zachtjes op de glitters zodat ze in de nagellak worden 'geperst'. Vervolgens wrijf je zachtjes op de nagel en kijk je of er nog nog glitters van af komen. Indien er (bijna) niks meer vanaf komt kun je een topcoat aanbrengen. Klaar!
 Vorig jaar had ik ook oud & nieuw nagels gemaakt (inclusief how-to)

 
Ik wens jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar toe!!!

2 opmerkingen:

  1. Ik teken de plaatjes in de headers niet zelf, de plaatjes zijn van weheartit.com & ik voeg er tekst aan toe met het programma word, paint & photofiltre.

    xx

    BeantwoordenVerwijderen