vrijdag 31 december 2010

Nailart : Oud en Nieuw Nagels

Hé,
Over 7 en een half uurtje leven we in 2011!!! De oliebollen zijn al gebakken, mmm lekker.Maar bij dit feest hoort natuurlijk wel bijpassende nagels. Ik heb 2011 nageltjes gemaakt, met op de duim vuurwerk.
2011, hoe gedaan?
stap 1: Lak je nagels met een basecoat of doorzichtige nagellak
stap 2: Lak je nagels een leuke kleur, ik heb er eentje van gosh (7euro) op gedaan.
stap 3: Maak cijfertjes op je nagels met een kleur dit goed zichtbaar is op de andere kleur, je kan dit aanbrengen met het kwastje van de nagellak zelf, wat ik heb gedaan, of een klein kwastje gebruiken of een satéprikkertje gebruiken. Als je echt geen vaste hand hebt, kun je het er op schrijven met stift of pen.
stap 4: Als het helemaal droog is, doe je er nog een topcoat overheen, zodat ie lang blijft zitten

Vuurwerk, hoe gedaan?
stap 1: Lak je nagels met een basecoat of doorzichtige nagellak
stap 2: Je lakt je nagels met dezelfde kleur als bij stap 2 van de 2011. 
stap 3: Als de boel is opgedroogd doe je er zwart overheen, dezelfde kleur die je bij stap 3 hebt gebruikt. In ieder geval een hele andere kleur als die er al zit.
stap 4: Wacht niet tot dat het is opgedroogd, maar kras voorzichtig met een speciaal nail-art pennetje (essence 2euro) of met een satéprikkertje vuurwerkstreepjes eruit en evt. sterretjes of puntjes
stap 5: Doe op het puntje van je nagel (of waar je de glittertjes wil hebben) doorzichtige nagellak. Zorg dat de rest al droog is voordat je aan stap 5 begint
stap 6: Sprenkel (als dat een bestaand woord is?) glittertjes over de doorzichtige nagellak, laat het drogen. Je kan nog over de glitters een topcoat aanbrengen zodat ze er niet afvallen, maar het is wel lastig, en het wordt minder mooi.1 opmerking:

  1. die zijn echt f*cking mooi!!
    ik ga het ook doen bij oud en nieuw!
    bedankt voor de tip!xx

    BeantwoordenVerwijderen