zondag 11 december 2011

Highlighter powder Circus Circus van Essence

Toen ik aan het snuffelen was in de nieuwe LE Circus Circus van Essence, kon ik deze highlighter niet laten liggen. Wat me direct opviel was dat het doosje precies hetzelfde was als mijn transparent fixing powder van Catrice (zie artikel hieronder). 
Deze verpakking ging trouwens wel heel gemakkelijk open in tegenstelling van de fixingpowder die in het begin moeilijk open ging.
De kleur in het doosje is nou niet meteen een heel aantrekkelijke kleur. Maar op de huid is 'ie wel heel mooi. Het geeft een beetje een subtiele gouden gloed.

Hier heb ik hem subtiel aangebracht over m'n gehele arm, en een veeg in het midden. Ik vind de highligher mooi voor een feestje en zeker met aanstaand gala (gister de jurk gekocht!) ga ik hem gebruiken. Het geeft meer een glans en heeft geen glitters zoals je die hebt bij oogschaduw.

De prijs is €2,99 wat ik niet duur vind voor een highligher. Sowieso is het lastig om een highlighter te kopen bij drogisterijen. Dit is denk ik niet de beste highlighter, maar voor een budget is het wel een redelijk goede denk ik.

2 opmerkingen: