vrijdag 16 december 2011

Wat ik kreeg van de goede lieve Sint

Het is inderdaad een beetje laat maar toch laat ik nog even mijn beauty gerelateerde kadootjes zien die ik kreeg met sinterklaas.
 Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat ik zoveel make-up zou krijgen. Normaal krijg ik dat haast nooit, maar ik had wat make-upjes op mijn lijstje gezet en zo zie je maar weer dat Sinterklaas deze lijstjes gebruikt. Ik kreeg bijvoorbeeld van de vorige LE van Catrice een liquid eyeliner, een oogschaduw en een nagellak. 
     Daarna kreeg (kocht) ik een smokey eye brush, of ja het is eigenlijk een soort kleine blendingskwast/ creasekwast. Ik vind hem erg fijn en gebruik hem vanaf nu bij elke ooglook. Je kunt ook heel gemakkelijk oogschaduw onder je oog blenden als je smokey eyes maakt. De haartjes zijn synthetisch maar op zich wel zacht.  Deze brush van essence kostte ook maar 1,29 dus het proberen waard.
     Ook kreeg ik een Bourjois oogschaduw in een burgundy paarse kleur met glitterjes. Hij is niet heel erg gepigmenteerd maar met een basis is ie perfect. Zeker met blauwe ogen is het een mooie combinatie.
       Daarbij kreeg ik ook nog een zwarte stempel lak van Konad. Deze is echt super gepigmenteerd!
Wat wordt ik toch verwend, van de Sint kreeg ik ook nog deze fixingpowder van catrice en een shimmering powder van de hema in een super mooi flesje.
Als laatste kreeg ik dit boek over hoe je zeepjes en parfums maakt. Dé bijbel als je heel erg van lush houd. Ik ben hier echt zo blij mee. Ik ben echt dol op dingen zelf maken, denk aan scrubjes en maskers. Ik heb wel eens parfum proberen te maken van rozenblaadjes en lavendel uit de tuin. Maar na een paar weken begon dit te fermenteren en toen rook het niet meer zo lekker... Maar nu ga ik het nog een keer proberen met dit boekje. Er staan heel veel recepten in om zeep te maken, kokos solid shampoo (precies die ik heb, van lush) en een tal van geurtjes.
Deze kokosgeurkaars kreeg ik ook nog. Dat hout erom heen is serieus ook een kokosnoot, hoe cool? Inmiddels staat ie elke dag eventjes aan, zo gezellig! Er komt niet heel veel geur vanaf, wat ik wel jammer vind. Maar echt een super leuk kadoo.

Wat hebben jullie allemaal gekregen?

5 opmerkingen: