woensdag 16 november 2011

Eyeshadow base Hema doorknippen, het kan!

De oogschaduwbasis van de HEMA is denk ik wel een van de bekendste oogschaduwbasissen. Degene die in het bezit is van deze basis merkt waarschijnlijk ook wel dat je er op een gegeven moment niks meer uitkrijgt maar er nog een heleboel inzit. Dit probleem kun je zelf heel makkelijk verhelpen door hem gewoon open te snijden! 
Het is eigenlijk heel simpel:
Je zoekt een scherp (kartel)mes uit, hiermee snij je aan alle kanten rondom de het midden van de verpakking in. Het plastic is dunner dan je denkt, dus als er aan elke kant een sneetje is kun je hem zo doorbreken. Let wel op dat je eerst de dop met de sponsaplicator eraan er eerst af haalt. Vervolgens schep je met de achterkant van een theelepeltje of zoals ik heb gedaan met de achterkant van een olijvenprikkertje de inhoud eruit. De basis kun je in een klein potje doen als je deze hebt of een leeg vaseline blikje. Let op: er zit meer in dat je denkt, mijn potje was al aan de kleine kant!


Door de sponsaplicator kun je de oogschaduw basis aan de zijkanten en aan de onderkant er niet goed uithalen. Op de foto zie je ook dat de rechter helft helemaal leeg is en de linker helft is nog voor meer dan de helft vol terwijl ik er echt niks meer uit kreeg. Uiteindelijk was mijn potje ook helemaal vol en kon ik er zeker een hele boterham mee smeren :D.
Zoals je ziet kwam er nog behoorlijk wat uit en kan ik weer een hele tijd vooruit met deze oogschaduwbasis, hoewel ik ook nog een andere van essence heb liggen, omdat ik deze al had afgeschreven.


OP = NIET OP , dat is de wijze les van vandaag!


Hebben jullie de oogschaduw basis van de hema?

3 opmerkingen:

  1. Ik had er eerst een van de hema, en die was 'op' en heb toe een nieuwe gekocht en daar kreeg ik ook niks meer uit. En nu zie ik dus dat je het ook had kunnen door midden snijden x

    BeantwoordenVerwijderen