donderdag 25 april 2013

Queensday: Oranje make-up


Dinsdag is het voor de laatste keer Koninginnedag, dus dat moet goed gevierd worden! Dat doen we natuurlijk in stijl; oranje make-up, nagels, haar en kleding. Vandaag een artikel met oranje make-up. Het blijft een lastige kleur, maar je kunt het ook heel draagbaar maken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van peachy kleuren? Toch oranje maar dan iets zachter. De lipstick 050 Princess Peach van Catrice is bijvoorbeeld een zacht kleurtje. Als je al iets fellers wilt kun je kiezen voor (door mij inmiddels gehavende) lippotlood 21 van Hema. Een perzikkleurige blush en nagellak erbij en je bent klaar!

Wil je een partylook, kies dan voor een koperkleurtje in combinatie met oranje.

Dit zijn de swatches: Hema - merkloos - Sephora ronde oogschaduw Bermuda Triangle N7 - Sephora pallet Kiss From N10 - Sephora pallet Kiss From N10 - Blush Catrice Abricot Smoothie- Blush Catrice Abricot Smoothie.


Hier zie je de swatches van bovenstaande lipproducten. Links zie je de 050 Princess Peach van Catrice met daarnaast 21 lippotlood van Hema en daarnaast make-up die inmiddels niet meer te koop is omdat ik het al zo lang heb :P.

Deze lipstick is ook oranje en een stuk goedkoper. Deze kost samen met een roze lippenstift €0.89 bij de Action.

De komende paar dagen verschijnen ook nog artikelen met oranje nagellak en haardingen speciaal voor Queensday.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten