vrijdag 10 februari 2012

Oplossing voor pluisjes bij het eraf halen van nagellak

Iedereen die nagellak draagt heeft er last, pluisjes op je nagels wanneer je met nagellakremover en een wattenschijfje je nagellak er aan het afhalen bent. Gelukkig zijn daar oplossingen voor. Ik review de goedkope en de dure manier.
De goedkope manier zijn deze nagellakremoverpads van de Action. De schijfjes zijn erg stevig en pluizen niet. Ze ruiken naar appel, althans het ruikt niet vies naar aceton, wat er ook niet in zit trouwens. De watjes zijn doordrenkt met een olie-achtig goedje, waardoor je nagels niet uitdrogen. Wel heb je nadat je je nagels schoon hebt gemaakt, vettige nagels en vingers. Echt snel gaat de nagellak er ook niet af, je moet wel even wrijven. Voor twee doosjes met 30 pads betaal je 1 euro. Hier zie je hoe dun de schijfjes zijn.

De dure oplossing om geen pluisjes te krijgen terwijl je je nagellak er aan het afhalen bent, is dit magische potje van sephora. In het potje zit een spons die doordrenkt is met nagellakremover. In de spons zit een gat waar je je vinger in kunt doen. Als je je vinger eer even in ronddraait is de nagellak binnen 15 seconde verdwenen! Ideaal, ik gebruik het eigenlijk altijd. Ook komt er niet zo erg zo'n lucht in de kamer. Ik heb hem nu bijna 4 maanden en hij werkt nog steeds heel erg goed. Hij is wel wat duurder, ik dacht dat ie 8 à 9 euro kostte. Dit vind ik wel een snellere en betere oplossing dan de schijfjes van de action, omdat dit gewoon sneller gaat.
Hier zie je het sponsje.

Hebben jullie ook zo'n hekel aan die irritante pluisjes van de wattenschijfjes als je je nagellak er af haalt? Heb je nog een andere oplossing?

3 opmerkingen:

 1. Ik heb ook een hekel aan die pluisjes. Ik had voor op vakantie zo'n doosje met pads en dat beviel mij erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die pads lijken me heel irritant, vooral omdat het een beetje een vettig laagje achterlaat. Maar het is wel weer stukken beter dan een normale nagellak remover ..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het sephora potje heel handig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen