zaterdag 18 februari 2012

Catrice intensif'eye wet & dry shaduw


Het is je vast niet ontgaan dat het assortiment van Catrice is ge-update. Een van de mooiste nieuwe producten die er tussen zitten zijn de Intensif'eye wet & dry shadows. De mooiste kleur 010 White or Black Swan kon ik dus ook niet laten liggen.

Het mooiste van de marble oogschaduw vind ik dat er zoveel kleurtjes in zitten. De basiskleur is een soort zwart dat eerder nijgt naar grijs-groening-blauw. Lastig om te omschrijven. Ook zitten er witte-goude en kopere glittertjes in wat het zo bijzonder maakt.
Hier heb ik de oogschaduw geswatched, ik heb hem 1x droog en een keer nat aangebracht zonder oogschaduwbasis. Zoals je ziet geeft die droog niet heel veel pigment, maar nat is ie al wat donkerder. Ik raad zeker een oogschaduwbasis aan zodat de kleur nog wat beter tot z'n recht komt. De kleur lijkt dus een beetje taupe maar heeft ook iets groenigs vind ik.
 Hier heb ik een look gemaakt met de oogschaduw.

Er zit 0,8 gram product in, wat niet heel erg veel is. Hij kost €3,75, wel iets duurder dan de gewone mono oogschaduws die 2 gram bevatten.

2 opmerkingen: