vrijdag 23 september 2011

Kneipp Shampoo & Douche

De douchegel van Kneipp was je misschien al bekent, maar nu hebben ze ook shampoo's van dit merk met de heerlijke geuren. Vandaag laat ik jullie kennis nemen met de geuren.
Deze verschillende shampoos heb ik: oranjebloesem, granaatappel en kamille.
Kneipp staat bekent om z'n heerlijke natuurlijke geuren. Het is daarom al jaren mijn favoriete douchegelmerk, maar gelukkig hebben ze nu dus ook shampoos.
Dit is de shampoo in de geur oranjebloesem. Deze shampoo is speciaal voor als je volume en veerkracht wil en bestemd voor normaal tot fijn haar. De geur is zo lekker, totaal niet chemische, een beetje naar sinaasappels.
 Dit is de shampoo in de geur granaatappel. Speciaal voor gekleurd haar. Ik heb zelf mijn haar niet gekleurd maar heb hem toch gewoon gebruikt, het is meer een richtlijn. De geur is zoet en granaatappellig.
Deze is bij mij het minst favoriet -kamille-. Ik ben gewoon niet dol op deze geur, en het is dan ook mijn moeder geweest die deze heeft gekocht. De geur is tevens identiek aan kamille, daarom vind ik deze ook niet lekker :P. Deze shampoo is bedoelt voor normaal haar en je kunt het iedere dag gebruiken, een milde shampoo dus.


De shampoos wassen je haar erg goed, daarnaast ruiken ze verrukkeluk. Voor 200ml betaal je €5,99 wat het overigens helemaal waard is omdat er ook nog eens geen 'slechte' ingredienten in zitten, zoals siliconen, maar juist goede zoals vitamine E en pantenol.

En dan de o zo vertrouwde douchegels die al jaren in de douche staan.
Dit is mijn favoriet. Als je deze gebruik onder de douche dan lijkt het net of je in een turks stoombad zit. Het ruikt namelijk naar mint en eucalyptus. Als je verkouden bent is deze ook aan te raden, want je gaat er namelijk vrijer door ademhalen. Het ruikt lekker sterk en fris.
Wilde Roos en Lavendel ruikt eveneens heerlijk, het laat je ontspannen en brengt je in balans, aldus de verpakking.
Deze douchegel ruikt naar rozemarijn. Het geeft energie, verfrist en activeert.

De Douche van Kneipp geeft een heerlijke geursensatie en is goed in gebruik. Goedkoop is ie niet, of ja wat is goedkoop, €4,99 voor 200ML




4 opmerkingen:

  1. De shampoo's lijken mij echt heerlijk.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. karin soestermeid (facebooknaam)28 september 2011 om 12:28

    Wanneer ik behoefte heb aan Wellness, dan grijp ik naar mijn Kneipp fles ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. karin soestermeid (facebooknaam)28 september 2011 om 12:29

    wat gaaf die visjes onder aan deze site!!!!

    BeantwoordenVerwijderen