zondag 4 september 2011

Stempelen met essence

Een tijd terug kocht ik een full image plate van essence + twee bijbehorende stempel lakken van essence. Ik had als twee image plates van essence maar dan met kleine figuurtjes en bloemetjes. Ik was daarom extra benieuwd naar de stampellakken en de full image plates die ik eindelijk heb weten te bemachtigen.

Over de image plate zelf ben ik zeer te spreken, nog geen 1,5 euro kostte ze. Ze zijn diep genoeg gegraveerd om ermee te kunnen stempelen.Over de twee stempellakken ben ik minder te spreken. De zwarte is nog slechter dan de zilveren. Althans, bij mijn NOTD wilde de zwarte nagellak gewoon niet hechten aan de stempel. Daarom heb ik het maar met een witte stempellak van konad gedaan. De zilveren lak vind ik ook niet al te best. Maar misschien heb ik de techniek van het essence-stempelen niet goed onder de knie, ondanks het bij konad altijd goed gaat. 


Sommige nagels zijn wel goed gelukt, en bij ander kwam de lak niet goed van de stempel of image plate af. Dit ligt echt aan de lak, de lak is dan te stroperig, want ik had dit al een keer eerder met een andere stempellak van de markt. 
Zoals je ziet is ook dit niet helemaal gelukt, op de ringvinger na. 
 Hier heb ik een witte stempel lak van konad gebruikt, sommige nagels heb ik per ongeluk bewogen met het stempelen. Maar deze is al beter gelukt dan wanneer ik een lak van essence gebruik. 


Kortom, de full image plates van essence zijn kwalitatief goed en leuke designs. De stempel lakken van essence zijn daarentegen wat minder.


3 opmerkingen:

  1. ik heb ze zelf ook bijna allemaal en vind ze wel okee. Soms wel moeite om ze op een goeie manier te doen maarja dat ligt meer aan mij dan aan de stempels ;-) liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, ziet er echt super mooi uit! Die wil ik ook wel!
    x

    BeantwoordenVerwijderen