dinsdag 10 mei 2011

Mijn favo TV-programma's

Hee,
Na een saaie of drukke dag te hebben gehad kan een leuke tv-programma mijn dag toch nog een beetje goed maken. Vandaar dat ik wat ga vertellen over tv-programma's die ik erg leuk vind. 

-GTST: je houd er van, of helemaal niet. Ik volg het al 5 jaar of zo, en ik blijf het leuk vinden stiekem. Het heeft spannende verhaallijnen, maar het is vaak erg voorspelbaar. Er zit trouwens wel veel sluikreclame in, waar ik me soms aan erg. Toch houd ik ervan. Elke werkdag om 20.00u op RTL4.
-ANTM en BNTM, deze modellenwedstrijden vind ik vaak ook erg leuk. Veel dramatiek en mooie foto's. America's Next Top Model is net afgelopen, maar ik heb de finale niet gezien, omdat ik toen in Parijs was, en tijdens de herhaling (elke zaterdag) was ik uit eten, dus ik weet niet wie er gewonnen heeft :(. Dit programma was/is om 20.30u op maandag op RTL5.
- Project Runway (en de Nederlandse versie Project Catwalk) is wederom een afvalrace, maar dit keer om mode-ontwerpers. De ontwerpers krijgen een opdracht  om bijvoorbeeld een outfit te maken in een bepaalt thema of persoon, hiervoor hebben ze dan ongeveer 1 of 2 dagen de tijd voor om deze te maken. Uit eindelijk worden de ontwerpen geshowd op de catwalk. Elke aflevering valt er 1 iemand af en 1 iemand is de winnaar en die krijgt dan meestal immuniteit voor de volgende keer. Het proces van de outfit ontwerpen, stof uitzoeken en maken kun je zien en het uiteindelijke resultaat op de catwalk. Ik vind dit zo'n leuk programma omdat ik mode erg leuk vind (en stiekem later wel mode-ontwerper zou willen worden). Dit programma is elke maandag na ANTM om 21.30 op RTL5

- In Echte Meisjes in de jungle kunnen meisjes uit realityshows als de Gouden Kooi en Echte Gooische meisjes geld winnen door telkens opdrachten uit voeren in de jungle van Suriname. Alle meisjes die er aan meedoen hebben een verschillend dan wel botsend karakter dat tot veel drama leid. Dit programma is trouwens wel erg gebaseerd op leedvermaak. Ook werden dierenactivisten boos omdat ze veel met dieren werkten. De dames moesten bijvoorbeeld geblindoekt munten uit een terrarium gevuld met vogelspinnen halen. In de vorige aflevering moesten ze een mobieltje uit een kist met een 4 meter lange wurgslang halen. Natuurlijk ging dat mis met al die hysterische meiden en er werd er een gebeten, en de slang wikkelde om een meisje heen. Het is dus wel leedvermaak, en daarom heb ik wel een beetje kritiek op dit programma, en ook dat ze die beet dan uitzenden, want Ymke, die dus gebeten werd, was helemaal in paniek. Toch vind ik het wel een leuk programma met weer drama en afzien. Dit programma is elke donderdagavond te zien om 20.30 op RTL5. 
Op donderdagavond is trouwens altijd iets leuks te zien. Zo was er eerst expeditie robinson en later wie is de mol. 
- Ik hou van holland  is een oerhollandse spelshow die je vast wel eens hebt gezien. Er worden allerlei vragen gesteld over  Nederlandse dingen. Ook moeten ze liedjes raden, waarbij je zelf natuurlijk ook aan mee kunt doen op de bank ;p. Ik vind dit zaterdagavondprogramma ook wel leuk, het begint om 20.30u op RTL4. 

Dit waren een beetje de programma's die ik vaak kijk en/of volg. Misschien heb ik een slechte smaak maar dat is dan maar zo :p. 

Wat zijn jullie favo-programma's?

2 opmerkingen:

  1. Op dit moment kijk ik echt elke dag Secret Story. Zo'n ontzettend leuk programma.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik kijk altijd GTST haha! Verder kijk ik altijd Greys anthomy... Voor de rest is mijn vriend eigenlijk de baas over de tv

    BeantwoordenVerwijderen