zondag 20 maart 2011

Worst nailpolish ever


Een aantal weken geleden was ik in een nieuwe winkel in het dorp. Het was een soort action-achtige winkel. M'n moeder was er gaan kijken en ze zei dat er ook make-up enzo was. Dus ik was helemaal blij, aangezien het een budget winkel was. Ik er naar toen. Er bleken echt wel 100 kleuren nagellak te zijn. En ook licht blauw, net wat ik wou. Ze kostte toch maar €1.25 en je had 15 ml ervoor. 
Dat leek te mooi om waar te zijn.
Na 4 lagen dekte hij eindelijk. En tot mijn grote schrik ontstonden er allemaal luchtbelletjes ofzow erin. Dus mijn hele nagel was gebobbeld. Alleen van een afstandje was de nagellak mooi, maar nog niet eens zo'n mooie kleur. Ik was echt diep teleurgesteld. Koop dus nooit iets van het merk La femme beauty. Ik denk dat dat de opvolger is van Janet. Je hebt dit merk tevens te koop bij het PAK. Dus laat je niet verleiden door de prijs en de hoeveelheid. Want je hebt vier lagen nodig dus je kunt hem niet vaker gebruiken dan een klein potje.

Hier zie je het reliëf nog een beetje.

Voor mij is dit echt mijn worst nailpolish ever. Wat is de jouw slechtste nagellak ooit?

10 opmerkingen:

 1. haha, die ga ik dus nooit kopen. en ik vind de nagellak van catrice wel mooi, maar blijft heel slecht zitten. echt irritant.
  XOXO
  http://www.eva-hellosunshine.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die ga ik dus nooit kopen, ik heb ze wel zien staan voor maar €1,-, maar nu ik dit heb gelezen, ga ik het zeker niet kopen!

  btw. je staat bij mijn Fabulous Blogs! ;)

  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt gewoon precies zo'n kleurtje uitgekozen die heel erg sheer is. Ik heb zelf behoorlijk wat lakjes van dit merk en echt niet alles is slecht! Er zitten een aantal sheer lakjes bij maar deze kun je heel makkelijk vermijden door even goed naar de lichtheid van de kleur te kijken (in het potje zie je al dat de blauw echt heel licht is, dus sheer). Ze hebben nog veel meer kleurtjes, wanneer de kleur er in het potje donkerder uitzien dekken ze vaak ook beter! Een kleine tip de potjes met de glitters zijn allemaal in een clear basis, dus ook deze dekken niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ik zag ook dat ie wat doorzichtiger was dan de andere potjes. Ik hoop dat de andere lakjes zoals die fluorlakjes wat beter dekken. Maar dat ie gaat bobbelen vond ik wel heel raar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jaja nou dit ga ik echt nooit kopen!
  Ik koop liever sephora! die zijn goed en super kleuren! misschien een tip?
  o,ja op dit moment loopt er ook nog een win-actie voor een parfum van tommy hilfinger

  xoxo
  Eef&Lot

  ps: Maybe you will follow us...?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je kunt hem misschien layeren over een donkere kleur met 1 laagje? Dan bobbelt hij niet. Jammer dat hij zo gaat bubbelen na 4 laagjes hihi... Op de laatste foto vind ik dat je dat goed kan zien. Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Evelien,

  Bij de fluor lakjes zul je wel een wit onderlaagje aan moeten brengen, anders knallen ze niet mooi! Het lakje kan hobbelig zijn omdat je bijv met het flesje geschud hebt. Die bubbeltjes houden in dat er lucht bij gekomen is, maar het kan natuurlijk ook aan de substantie liggen! Ik wilde gewoon even laten weten dat na 1 slecht lakje je een bepaald merk niet hoeft af te schrijven :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ silvia

  Klopt dat ik vrij slecht over dit merk nu schrijf. Maar dit lakje zelf heb ik wel als slechtste ervaren. Ik ben blij dat ik blog en dat ik andere ervaringen zo kan horen. Dus misschien koop ik nog eens wat. Want die fluorroze leek me wel heel mooi.
  Maar ik denk dat ie is gaan hobbelen door de 4 laagjes (die dus nodig waren) en de substantie. Maar dat zal wel van kleur tot kleur verschillen. Misschien net andere ingrediënten ofzow?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je moet wel altijd oppassen bij lichte kleuren die kunnen vaak niet goed dekken. Misschien een donkere kleur kopen en die uittesten? Als het dan nog brol is, weggooien die handel!

  BeantwoordenVerwijderen