zaterdag 26 maart 2011

Body masker

In de zomervakantie had ik in klein winkeltje in Frankrijk deze body mask gekocht. Er zitten maar iets van 8 ingredienten in waarvan 6 natuurlijke ingrediënten. Dat trok me wel aan, omdat beautyproducten vaak zo chemisch zijn en barsten van de moeilijke woorden die ik herken van scheikunde. Niet echt een prettig idee vond ik zo. Ook vond ik het leuk dat het een origineel Syrisch product is. Het masker is dermatologisch getest.

Het masker is een soort klei. Deze breng je aan op je huid met warm water. Het stond niet echt duidelijk hoe je hem moest gebruiken, maar ik kon er nog wel iets uit op maken, ook al was het Frans. Ik heb hem gewoon onder de douche gebruikt. Doordat mn huid toen al nat was, hechtte de klei niet zo goed aan mn huid of zo, dus het was meer een bruin laagje, dat ik afspoelde. De geur is niet echt bijzonder,  maar er zit ook geen parfum in. Het ruikt heel natuurlijk, en dat geeft een fijn gevoel. Ik heb hem voor de zekerheid niet op mijn gezicht gedaan, omdat ik bang was dat het dan toch zou prikken ofzo. Best raar want het was toch natuurlijk maar goed. Ik ben echt tevreden met deze klei. Hij was niet echt budget €6,90 voor 125 gram (500 gram voor 17 euro), maar zeker leuk, als je een keer wat anders wilt. Ik raad hem je niet aan als je per se een heerlijk bloemig geurtje ofzo wilt. Hij is alleen in Frankrijk te koop, en in franse online shops.

5 opmerkingen:

 1. Wauw lijkt me echt een super fijne body masker!
  jammer dat je hem in frankrijk heb gekocht
  nu weet ik niet of ik hem in nl kan halen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @littlefashionlista

  Ik had nog ff research gedaan of het ook in nl verkrijgbaar was, maar volgens mij niet. Jammer hè. Er waren wel franse online shops.
  Dan toch maar weer op vakantie naar Frankrijk :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oeeh die lijkt me echt fijn! jammer dat het alleen in frankrijk te koop is. xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw klinkt fijn! Maar ik heb graag een geurtje bij mijn maskers !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt fijn! Ik heb nog geen ervaring met body maskers dus ben wel benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen