maandag 14 maart 2011

Shoplog 10 maart 2011

Een paar dagen geleden (toen het nog vakantie was...) ben ik nog even naar het dorp geweest om naar de fietsenmaker te gaan, maar ja ik ga natuurlijk niet 20min fietsen voor een schroefje dat uiteindelijk aangedraaid moest worden, dus ja ik ging nog even naar de kruidvat, en dat werd ook nog hema, etos en een andere drogisterij.
Ik heb uiteindelijk het volgende gekocht, ik zal er mijn eerste indruk bijschrijven:
 Hier lag het witte oogpotloodje nog niet bij, want die lag nog in mijn tas, die ik alweer vergeten was :p
Ik heb o. a deze mousse gekocht van essence. Hij kostte €3,79, maar ik kreeg korting omdat ik nog iets kocht van essence. Ik had al 2 potjes van deze, maar de een was bijna op en uitgedroogd en de ander was de verkeerde kleur. De kleuren hebben ze volgens mij veranderd want matt sand hadden ze niet (meer). Ik moest wel wennen nu deze zo zacht is. De kleur is wat aan de lichte kant maar een prima opvolger van 01 matt sand. Mousse is eigenlijk een mengeling van foundation en poeder, het oogt heel naturel. Het is ook ideaal als je een wat vettere huid hebt, want deze mousse is namelijk mat.
hier nog alle kleurtjes die ik nu heb.
Ik heb ook nog een wenkbrauwpotlood van essence gekocht, deze kostte €1,29. Ik heb namelijk niet de goede kleur (veel te donker). Dus ik dacht ik koop deze. De kleur past wel goed bij mijn blonde haar maar mijn wenbrauwen hebben toch net een wat asblonderige kleur, waardoor je het toch weer ziet. Hij geeft niet heel goed af of zo, maar het borsteltje is op zich wel fijn. Ik zou hem alleen kopen als het de goede kleur was, want ik denk niet dat ik hem ga gebruiken.
Daarnaast heb ik ook nog een gezichtsscrub gekocht van de etos. Deze kostte €4,79. Dit was de goedkoopste scrub. Die andere waren minstens 2x zo duur! Hij is geschikt voor dagelijks gebruik, dat vind ik wel fijn. Ik vind de geur alleen een minpunt, daar ben ik niet helemaal weg van.

Ook heb ik nog 2 hemakwastjes gekocht. Ze zijn allebei bedoelt voor oogschaduw. De onderste heb ik al gebruikt, en ik vind hem fijn :). Je kan die perfect gebruiken als blendingskwast, maar ook als all-over. Het bovenste kwastje is wat dunner en ik heb het idee dat die minder goed oogschaduw "opneemt". Wel handig voor precieze stukjes. Ze kostte alle twee €2,50.
Ook heb een een konad stempel lakje gekocht, finally! Mijn zwart is bijna op, maar die kun je dan niet combineren  met een donkere kleur. Ik heb hem al getest, maar aangezien ik mijn stempel etc. had uitgeleend aan een vriendin heb ik hem getest op een nogal alternatieve manier dus is het een beetje mislukt. Zie hier het resultaat:
Hier nog een tweetal prachtige onscherpe en onderbelichte foto's van mijn nieuwe witte oogpotlood. Als je wit oogpotlood op je waterlijn doet, dan lijken je ogen groter. Dat leek me wel handig voor het geval dat ik mn bril draag. Ook is ie wel mooi als lijntje op je ooglid want hij heeft een paramour achtige glans. Hij kostte €1,79 en het was een limeted edition dacht ik. Hij geeft mooi af, dus ik ben er wel tevreden over!

Dit waren mijn koopjes.  Ik ben niet echt van plan op nog aparte reviews te geven, maar als je dat toch graag wilt kan dat natuurlijk :)


Liefs Evelien

7 opmerkingen:

 1. Leuke post!

  http://brillenmode.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van die mousse zou ik graag een artikeltje van willen met foto's want dat lijk me interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leeuk!
  Waar heb jij dat konad stempeltje gehaalt?

  & dankje voor je reactie en het volgen, ik volg je terug.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het lakje van konad gekocht bij het PAK, dat is een soort alternatieve drogisterij met veel nagelstuff.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je hebt echt een leuk blog! ik heb zelf ook Konad, je kunt daar zulke leuke dingen mee maken, vind je ook niet? trouwens, ik volg je, volg jij mij ook?
  XOXO
  http://www.eva-hellosunshine.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Okee bedankt!
  &dankjee voor je comment.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke dingetjes heb je gekocht! Ik gebruik die wat hardere kwast van de Hema tegenwoordig voor concealer, vind 'm daar fijner voor dan voor oogschaduw ;)

  BeantwoordenVerwijderen