zondag 2 september 2012

Colour and Change nagellak van Essence

Er is weer een nieuwe 'nagellaksoort' op de markt gekomen en wel Colour and Change' nagellak van Essence. Van de vier kleuren nam ik de paarse mee. Bij de nagellak hoort ook nog een topcoat, maar deze is niet per se nodig aangezien je elke andere topcoat kunt gebruiken. Maar wat is er nou zo bijzonder? Waanner de lak opgedroogd is, kun je met een willekeurige topcoat stipjes en streepjes maken. De topcoat zal veranderen in een andere kleur, in dit geval paars. Om zo goed mogelijk figuurtjes te kunnen maken, kun je een satéprikker, speld, dottingtool of een (oud eyeliner)kwastje gebruiken.
Dit is de paarse nagellak zonder een topcoat.
Hier heb ik wel een topcoat streepsgewijs aangebracht. Het is wel lastig, omdat de topcoat eerst doorzichtig is, dus je ziet niet goed waar je geweest bent. Maar na ca. 10 seconde is de kleur wel goed te zien. Wel moet je er een redelijke dikke laag topcoat op doen, zodat het goed paars wordt.
Dit heb ik gebruikt.
Al met al vind ik het een leuke afwisseling ten opzichte van een normale nagellak. De kleurencombinatie had nog wel wat spectaculairder gemogen. De lak kostte €1,99 bij het tweede Essence-schap.


1 opmerking: