dinsdag 5 juli 2011

Shoplog 1 juli


Hallo lezeressen,
Vandaag al weer een shoplogje - vakantie betekent gewoon shoppen-. Ik heb geshopt bij de kruidvat en de action. Het komt erop neer dat ik veel nagellakstuff heb gekocht, omdat ik in het winkelcentrum in de stad, waar ik nooit kom, ben geweest. En daar hebben ze 1. de action en 2. een mega make-up assortiment bij de kruidvat!. Genoeg rede om daar helemaal naar toe te gaan voor deze twee winkels. Alles bij de kruidvat van essence kostte €1.49 of €1.79.

 Ik was meteen naar het kruidvat gegaan, voor de 2m bij 2m grootte nagellak-rek van essence te bewonderen. OMG wat hebben ze veel! Door de bomen zag ik het bos niet meer, maar uiteindelijk had ik ze, de full-imageplates. Dit is dus een printje die je op je hele nagel kunt stempelen. Er waren nog veel imageplates met gewoon figuurtjes zoals bloemetjes, maar die gebruik ik nooit en heb er al 3 van. Deze kostte geloof ik €1.49.  Van essence kocht ik ook nog twee stempellakjes in de kleuren zwart en zilver. Deze kostte per stuk €1.49, wat zeker niet duur is. 

Ook heb ik deze craquelé  nagellak gekocht die ik echt al een half jaar wou. Uiteindelijk had ik een warte crackle nagellak van China Glaze gekocht op een webshop. Maar toch kon ik het niet laten dan toch deze van essence te kopen. Het resultaat vind ik lang niet zo mooi als die van China Glaze. Deze kostte overigens €1.79 de goedkoopste crackle nagellak die er geloof ik is. Je hebt hem ook nog in het zwart maar die was uitverkocht.
Deze vond ik ook wel handig. Deze striper heeft een heel dun kwastje zodat je heel precies kunt werken. Hij is zwart met kleine glittertjes erin en heet mysterious black. Je had deze ook nog in andere kleuren waaronder paars. Heel gepigmenteerd is ie geloof ik niet. Deze kostte €1.49.
Ook heb ik nog een lip stain gekocht van NYC. Ik was langs dit nieuwe merk straal voorbij gelopen, ik ging namelijk recht op mijn doel af: essence. Ik heb toch het assortiment van NYC gezien, wat er erg leuk uit zag en ook nog eens zeer betaalbaar. De prijzen zijn een beetje zoals Catrice geloof ik. Deze lip stain kostte ook maar €3.99. De kleuren vallen overigens vrij donker uit, deze is tegen het rode aan. Ik ben er wel echt super blij mee, een review komt nog!
 Als laatste kocht ik een topcoat bij de action. Ik had ooit eens een hele leuke how-to gezien op hoe je van een doorzichtige nagellak en oogschaduw (pigments) je eigen nagellak kan maken. Daarin werd ook deze nagellak aangeraden, omdat ie maar 45 cent kost! De nagellak lijkt wel heel erg waterig en hij ruikt een beetje naar lijm, maar who cares?
Dit waren mijn aankoopjes. Als je ergens een review van wilt zien kun je dat aangeven in de comments. 

1 opmerking:

  1. Mooie nagellak heb je gekocht! Ik zou graag ook zo'n tippainter hebben, maar bij mij verkopen ze deze niet meer :(.
    x

    BeantwoordenVerwijderen