maandag 4 februari 2013

Ooglooks Sephora kit


Eind vorig jaar kocht ik bovenstaand pallet bij Sephora voor de halve prijs. Ik ben nu ruim een maand verder nog steeds heel blij met alle kleurtjes! Zoals ik bij de review van dit pallet al gezegd had, zal ik ook nog ooglooks posten. Vandaag dan ook 6 ooglooks gemaakt met dit pallet!

Te beginnen met de naturelle ooglooks.

1.
Deze ooglook is een beetje smokey maar toch in rustige natuurtinten. Zowel leuk voor overdag als in de avond.

2.
Deze ooglook lijkt nog niet helemaal af. Voor overdag is het daarom wat saai, maar op de catwalk zie je dit soor 'naakte' ogen vaak terug komen, vaak in combinatie met (ge)blonde(erde) wenkbrauwen.

3.
Deze ooglook is ook vrij naturel maar heeft een leuk glansje erin, waardoor deze ook leuk is voor feestjes.

4.
Deze ooglook is lekker casual maar heeft toch een leuke shimmer erin. Bij elke ooglook doe ik de witte oogschaduw (linksboven) onder mijn wenkbrauw om een 'open' look te creëren. Bij deze ooglook kun je dat wat beter zien. Je kunt natuurlijk ook een highlighter met een shimmer gebruiken, maar in dit pallet zitten veel matte lichte kleuren.

Dan de wat 'opvallendere' ooglooks;
5.
Bij deze ooglook heb ik paars, blauw en zwart gebruikt. Wat heavier dan de bovensten, meer iets voor de avond.

6.
Er zit een hele opvallende kleur blauw in dit pallet, deze heb ik dan gebruikt in combinatie met de eveneens felle creamy blauwe kleur. Deze moet je durven dragen, omdat deze zo knal is.

Ik heb voor bovenstaande looks alleen oogschaduw van dit pallet gebruikt. Mascara en eyeliner waren van andere merken.


Deze lipgloss haalde ik ook uit het Sephora pallet.


Overall ben ik heel tevreden met de kwaliteit van de oogschaduws én lipglossen van dit pallet. Helaas is dit pallet niet meer te koop, het was een limited edtion, maar vergelijkende palleten zullen zeker wel opnieuw komen.

2 opmerkingen: