zaterdag 13 augustus 2011

NOTD- french manicure

Na een paar weken geen nagellak gedragen te hebben behalve van die nailhardener, heb ik mijn nagels weer eens 'gelakt'. Mijn nagels waren helemaal lelijk: verkleurd van de zwarte nagellak, gescheurd, afgebladderd, kort. Ik had ze allemaal vrij kort afgeknipt. Nu ziet het er alweer beter uit, dus tijd voor french manicure!
De 'tip' heb ik wit gemaakt met de tip painter van essence, de witte op bovenstaand plaatje. Ik vind die niet heel erg fijn, want als het witte opdroogt dan crackled ie een beetje, bij een tweede laagje zie je het niet meer.

French manicure vind ik best mooi, omdat je nagels er zo perfect wit uit zien. Toch is het ook weer een beetje ordinair omdat het zo net nepnagels lijken.

Vind je french manicure ordinair of vind je het wel mooi?


2 opmerkingen:

  1. Netjes hoor :) Ik vind het wel leuk bij anderen maar bij mezelf zie ik teveel dat het niet echt is, als je snapt wat ik bedoel. Sowieso lukt het me ook nooit om erg netjes te lakken bij een french manicure, maar dan moet ik er dus ook bij zeggen dat ik nog niet veel geoefend heb :P Ik lak mijn nagels liever helemaal dekkend een kleur, of met nog wat extra nail-art er bovenop.

    BeantwoordenVerwijderen