zaterdag 22 juni 2013

Shoplog Lissabon

Al weer anderhalve week weken geleden kwam ik terug uit Lissabon, mijn vakantie na de examens. Ik heb er een aantal dingentjes gekocht die ik jullie niet wil onthouden. In een volgend artikel zal ik de leuke shoppingcentra en andere leuke plekken waar je goed kunt shoppen in Lissabon verklappen!
De Sephora in Nederland is helaas weg, maar in Lissabon zijn ze nog volop aanwezig. Ze hebben daar eigenlijk alle merken die we ook in Nederland hadden, maar ook Sleek! Ze hadden daar een stuk of acht palletten waarvon ik het Oh So Special pallet kocht. Deze kostte tien euro.
Ik zat te twijfelen tussen dit pallet en het Au Natural pallet, het pallet dat ik al zeker twee jaar erg graag wil. Ik had hem eindelijk in mijn handen, maar de swatches vond ik niet zo overtuigend. De matte kleuren gaven weinig pigment af. Daarom besloot ik toch het Oh So Special pallet te kopen, vooral om de prachtige kleuren Gateau en Organza. Dit zijn zachte roze kleuren met een geweldige gouden shimmer erin, pretty :)
Twee keer shopte ik bij Kiko. Een keer zocht ik de Kiko op in een winkelcentrum in de oude wijk Bairro Alto en een keer kwam ik hem spontaan tegen in het Vasco da Gama shoppingcentre.
Ik kocht als eerste de blushkwast Face 103 en de blendingskwast Eyes 200. De eerste genoemde kwast wilde ik al langer maar vond hem nog aan de dure kant. Toen ik eenmaal in de Kiko was, bleek dat op (bijna) alle kwasten een sale van 50% gold. Jeeee! Ik nam dus naast de blushkwast ook een blendingskwast mee voor de helft van de prijs. De blushkwast kostte nu nog maar €5,90 en de blendingskwast €4,90. Ik heb ze al wel wat gebruikt en vind ze erg fijn. Ze zijn erg zacht in ieder geval. De stipplingbrush Face 106 van Kiko heb ik al ruim 1,5 jaar, dit is echt de fijnste kwast ooit.
De tweede keer bij de Kiko kocht ik een roze matte lipstick in nummer 11. De kleur is een beetje my lips but better en dus matt. Ook deze was afgeprijsd naar €2,50.
Bij Pimkie kocht ik deze ring, die bij nader inzien iets te klein is voor mijn ringvinger. Hij kostte €3,95.
Ik ontdekte een hele leuke winkel: Stradivarius. Hier kocht ik als eerste deze maxi rok voor €25,95. Ik wilde al heel lang een maxirok in een leuke print en die vond ik hier dus. Een maxirok kun je trouwens op meerdere manieren dragen, niet alleen op de heupen en in de taille maar je kunt hem ook als jurkje dragen met een riempje in de taille.
Bij Pull & Bear kocht ik een broek (links) voor €19,99 en een jurkje (rechtsboven) voor €12,99. Stradivarius kwam ik nog een keer tegen en kocht daar nog een t-shirtje voor iets van vijftien euro.
Ik kocht nog allerlei souveniertjes en kadootjes voor vrienden en familie en voor me zelf kocht ik bovenstaande schattige potje. Bij souvenirshops kun je trouwens afdingen en als ze dat niet willen ga je gewoon naar een andere, want de oude stadsdelen stikt het van de souvenirshops die allemaal het zelfde aanbieden.

En dit was wat ik allemaal kocht. In een ander artikel zal ik alle leuke shopplekken in Lissabon delen met jullie, want shoppen kun je goed in Lissabon!


2 opmerkingen:

  1. wauw je hebt echt geweldige dingen gekocht! Kom ik aan met mijn no buy haha

    BeantwoordenVerwijderen