donderdag 27 december 2012

Favorieten van 2012

Tweeduizendtwaalf loopt weer op zijn eind, tijd om de balans op te maken! Wat zijn nu echt mijn ontdekkingen van 2012 en welke producten zijn mijn favoriet geworden in 2012?
Balmi ontdekte ik halverwege 2012 en was meteen verkocht, ik maar ook dit schattige balletje met een super zachte lipbalsem.
Deze highlighter van Hema werd ook meteen favoriet, eentje die zeker rond de feestdagen vaak gepakt wordt. De structuur is vloeibaar waardoor het heel natuurlijk eruit ziet en de glans is zo mooi! Dit was helaas een limeted edition dus niet meer te koop.
'Apricot Smoothie' van Catrice werd mijn favo blush, een zachte perzik kleur die heel natuurlijk bij mij staat vanwege mijn blonde haar.
Dit is mijn lievelingsgeur geworden in 2012, ene body mist van TBS in White Gardenia. Hier ben ik nog steeds lyisch over en baal nog steeds dat ik er geen twee van heb gekocht destijds, omdat deze niet meer te koop is :(.
Porridge van Lush is mijn favo zeep, ruikt echt goddelijk.
Het Storm Palette van Sleek behoort nu tot een van mijn holy grails. De structuur van de oogschaduws zijn zo goed, echt een groot verschil met catrice, wat mij betreft. Ik aas nu op het au naturel palette :p.
Dit waren de producten die ik dit jaar kocht/ kreeg en mij opvielen in positieve zin. Zoals je aan de merken wel kunt zien waren ze allemaal vrij budget en beneden de 10 euro. Ik ben erg benieuwd wat 2013 ons brengt!Welke producten vielen jouw op in 2012?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten