donderdag 7 juni 2012

Make-up voor 't EK

Of de mannen al klaar zijn voor het EK moet nog blijken, maar wij vrouwen hebben onze make-up al vast EK-proof gemaakt, of niet? Hoe kun je je make-up afstellen op het EK?
Ja dames, begin maar alvast met lakken, de eerste wedstrijd van Nederland begint vrijdag al! Ga je voor subtiel kies dan voor de perzikkleurige I scream peachI van Catrice. Of ga je liever voor knal oranje? Iets uitgebreider kan ook en maak je nagels rood-wit-blauw.
Wat betreft oogschaduw kun je voor knal oranje gaan, maar dat is niet altijd even flateus. Combineer daarom oranje met een kopertint, zoals die uit het Sephora-trio, het grotere palletje van Sephora of de rollerstick van de Hema. Deze hebben allemaal een prachtige shimmer en is heel draagbaar wat past bij een feestje. De blush van Catrice Abricot Smoothie geeft een subtiele perzikkleurige kleur.

Wat betreft lipproducten kun je natuurlijk een knal oranje kleur nemen. Wil iets subtieler kies dan de perzikkleurige lipstick Princess Peach van Catrice. Iets feller peach is het lippotlood van de Hema nr.21. Verder kun je natuurlijk kiezen voor een koraal/ zacht oranje lipgloss.

Ben jij klaar voor het EK?


ps.
Ik had graag nog wat foto's van swatches en van de lipproducten laten zien, maar ik kan geen foto's meer uploaden, omdat mijn gratis geheugen van Picasa webalbum vol schijnt te zijn. Heeft iemand een idee hoe je zonder geld te betalen wel weer foto's kan uploaden? Kan ik foto's  of artikelen verwijderen? Ik heb dat al geprobeerd bij Picasa webalbum, maar er veranderd niks wat betreft geheugen. Heeft iemand een idee?
Ik weet trouwens niet of de foto's die ik nog wel kon uploaden er wel instaan...4 opmerkingen: