vrijdag 11 mei 2012

Mijn make-up stash #1

In de meivakantie heb ik eindelijk mijn make-up stash opgeruimd. Daarom wil ik hem nu wel laten zien. Ik heb niet een hele indrukwekkende verzameling, ik heb nauwelijks echt dure merken. Zoals je ziet heb ik mijn make-up verdeeld in de lades van het kastje. Daarnaast staat mijn every day bakje en mijn non make-up cosmetica. Mijn nagellak staat weer ergens anders. Ik laat mijn stash in minstens twee delen zien; vandaag de make-up in het lade kastje.
Het onderste laatje is gevuld met mono oogschaduw en een enkel palletje. Aan de rechter kant zie je mijn gezichtsmake-up zoals mousse, blush, poeder etc.  Merken die hier o.a liggen zijn: Catrice, Essence, Bourjois, NYC, Sephora, Kiko, Gosh en Hema.

Mijn een-na-onderste laatje bevat lipproducten. Links onder zie je m'n lippenstiften en lippenbalsems. Mijn lipgloss heb ik verdeeld in lipgloss in tubetjes en in lipglossjes met sponsapplicator incl. mijn lipstains.
Merken die hier tussen liggen zijn oa. Essence, Catrice, NYC, Wet 'n Wild, YSL.
In het laatje daar weer boven liggen mijn mascara's en potlootjes. Onderin de mascara's. Daarboven aan de linkerkant liggen lipliners, daar weer naast (in t midden) liggen gekleurde oogpotloden, en daar naast vette oogpotloden (weet niet hoe ik ze moet noemen maar vergelijkbaar met de NYX Jumbo pencils)
Helemaal achterin liggen zwarte kohlpotloodjes (welgeteld 14) en daarnaast consealers en liquid eyeliners. Kun je het nog volgen :)?
Ik vind deze lade trouwens echt super onhandig ingedeeld, maar ik ga nog bakjes kopen, want mijn nieuwste lippotlood paste er bijvoorbeeld alweer niet meer bij...
Merken die hier o.a liggen: hema, essence, maybelinne, gosh, max factor, 2true en veel van die goedkope merkloze potloodjes uit van die make-up setjes.


Het bovenste laatje is het minst interessant, het bevat goedkope palletjes en nepwimpers. What can i say?
Merken zijn o.a h&m, hema, action, cob en andere goedkope merken.

Globaal was dit dus mijn make-up stash. Ik heb inderdaad niet van die mooie merken als mac en sleek maar vooral budgetmerken! Ik ga nog zeker wel de lades anders inrichten, vooral de la met oogpotloodjes. Ik heb eigenlijk zoiets nodig als bestekbakken of andere rechte bakjes, heeft iemand een idee?


Hoe heb jij je make-up ingedeeld en opgeborgen?

5 opmerkingen:

  1. De onderste la is echt een favoriet. Leuk dat je jouw stash laat zien. Sephora en catrice zijn heel fijn.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke stash! Je kan zo la indeler van de ikea proberen!:) zijn super fijn in de keuken in iedergeval!

    BeantwoordenVerwijderen