vrijdag 6 april 2012

Shoplog Barcelona

Het is de laatste tijd een beetje stil op mijn blog. Zo was ik afgelopen week in Barcelona met school! Het was echt een super leuke week en heb behoorlijk veel gezien. We hebben aardig wat vrije tijd gehad om te kunnen shoppen. Naast kadootjes heb ik ook nog t een en t ander gekocht voor mezelf. Wat betreft kleding ben ik jammer genoeg niet geslaagd, ondanks de vele leuke kleding winkels die in Nederland er niet tot nauwelijks zijn.
Ik ga de paar beauty gerelateerde koopjes zien:
Bij de Carrefour - inderdaad een supermarkt - shopte ik op de laatste dag dit parfum. Ze hadden een stuk of 8 geuren en besloot om vanille te kopen. 100 ml kostte maar €3,79! Het is een eau de toilette maar blijft wel lang hangen volgens mij.
Bij Kiko kocht ik nog een glitterlakje die in het zonlicht groen en blauw lijkt. Ik vond hem in de kortingsbak voor anderhalve euro.
Ook kocht ik nog een bruine oogschaduw met glittertjes. Deze kostte €5,90.
Verder kocht ik nog een make-up etuitje voor 1 euro bij de h&m die ik natuurlijk niet kon laten liggen. Voor mijn zus kocht ook een etuitje maar dan een harige, net een knuffel!

Verder had ik ook nog een handgemaakt zoethout zeepje gekocht:


Nu nog een paar vakantie kiekjes:

Ananasboompje :)
Barcelona is echt een hele mooie stad, waar veel te zien is. Buiten dat kun je er ook heerlijk shoppen! Zo waren Zara en Bershka sterk vertegenwordigd.

Zijn jullie al eens in Barcelona geweest?

2 opmerkingen: