zondag 20 februari 2011

Make-up kwastjes van de Hema


Laatst heb ik 2 make-up kwasten gekocht bij de Hema. Ik had er al 2 andere van. Ik geef daar een review over.
De grote poeder kwast:
Ik vind deze poeder kwast best wel fijn. De haren staan dicht op elkaar en zijn lekker zacht. Ik vind het ook fijn dat het zwarte gedeelte vrij kort is, anders zou die misschien tegen de spiegel aan komen. Wat ik wel een nadeel vind is dat er sommige haartje toch niet in de bos zitten (er zo naast), maar hij werkt wel fijn. Hij kostte 4 euro.

De foundation kwast:
Ook deze kwast is lekker zacht. Hiermee kan je je foundation op doen. Ik had niet verwacht dat ie zo fijn zou aanbrengen. Het geeft een mooi resultaat. Hij kostte 3 euro dacht ik.

Dan nog de oogschaduw kwastjes:
De bovenste is het scherpe schuine afgesnede kwastje, hiermee kun je precies werken, zoals een dun lijntje boven of onder je oog. Deze vind ik ook best wel fijn. Ik weet niet meer hoeveel deze kostte.

De onderste is een kwastje met twee applicators. De een is zo'n eenvoudig kwastje, deze geeft veel pigment dan af. De andere is gewoon eentje met haartjes, deze geeft minder pigment af, maar blent wel mooier. Deze gebruik ik eigenlijk altijd. Ik weet niet hoeveel deze kostte maar ik dacht iets van 3 a 4 euro.
Ik heb deze ook in het goud maar de gewone applicator is zeg maar gebroken. De andere gebruik ik voor mijn lippen, ook al is het een oogschaduw kwastje. 

Deze kwastjes heb je in de kleuren zwart, blauw, paars en roze. Sommige zijn ook nog in jip en janneke stijl.
Het is dat ik al twee zwarte had dus kocht ik de andere ook in het zwart. Maar eigenlijk had ik beter de blauwe ofzow kunnen kiezen, omdat ik altijd maar dan ook echt áltijd mijn kwastjes kwijt ben!

Conclusie: Deze kwastjes zijn een goed en goedkoop alternatief voor die dure kwastjes.


2 opmerkingen:

  1. Ik gebruik de laatste tijd dat schuine oogschaduwkwastje voor gelliner, ideaal =)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik gebruik ook van hema

    BeantwoordenVerwijderen